Hackonology Forums
Nike Air Max 95 Premium Flame Powder/Metallic Silver - Printable Version

+- Hackonology Forums (https://hackonology.com/forum)
+-- Forum: General (https://hackonology.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Forum: Introductions (https://hackonology.com/forum/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Thread: Nike Air Max 95 Premium Flame Powder/Metallic Silver (/showthread.php?tid=1478)Nike Air Max 95 Premium Flame Powder/Metallic Silver - yurjtct6 - 11-25-2021

[Image: i-img640x640-1581750300k38n3x401414.jpg]


Elders wordt het felgekleurde fruit gevierd door middel van kleur, waarbij het bovenste veel van Nike 2021 zijn tinten en meer aanneemt. Su├Ęde en canvaspanelen construeren het silhouet in een neutrale make-up, waardoor de middelste laag van het profiel sterk contrasteert in een oranje geverfd leer dat zijn vezels mogelijk aan het fruit zelf te danken heeft. Om de verbinding af te ronden, blijft de geborduurde Swoosh ernaast, blijft het laterale oog en geven de Air Units een felgroene kleur, als aanvulling op de kroon die te zien is op de antropomorfe ananasafbeelding van de tong.


De Populaire Stijl Nike Air Max 95 Japan is een eerbetoon aan de indrukwekkende reclame die synoniem is met de lokale gebieden in het hele land. Verpakt in een collage van details, is het hele bovenwerk van de Air Max 95 bedekt met kleurrijke retro-signage en TPU-overlays. Een soortgelijke print wordt zowel rond de zijkanten als rond de tong gevonden, om de druk van de schoen verder te vergroten. De overweldigende hoeveelheid overlappende afdrukken is een knipoog naar de drukke en bruisende stad Japan, waar straten zijn gevuld met overvloedige hoeveelheden heldere advertenties en flitsende lichten.


Om de rommel te contrasteren, is er een zwarte leren bies gebruikt op de neus en is deze ook te Nike Heren zien op de rubberen buitenzool en voering. De schoen heeft ook tussenzolen die zijn gespikkeld met neonoranje en gele Volt Air-eenheden en witte oogjes die zijn gemaakt van 3M reflecterend materiaal. Bijpassend is de Air Max-branding zichtbaar in neongeel en oranje op de tong en inlegzolen. Om het af te ronden, is een mini-oranje Swoosh op de laterale enkel geplaatst, compleet met witte veters om alles samen te binden. Als je goed kijkt, zijn Air Max Day-details te zien aan de mediale kant, herdacht met "3/26".


Meestal is alles wat in de weg staat van de constructie veel unieker. De overlays zijn Nike Air Max 95 Premium Flame Powder/Metallic Silver bijvoorbeeld veel brutaler dan wat het typische model gebruikt; het gelaagde profiel en de neus zijn volledig verwijderd en vervangen door gebeeldhouwde variaties die qua ontwerp naar futurisme neigen. Elders herinnert de rest van het bovenwerk aan het origineel: de oogsteunen met reflecterende accenten strekken zich gewoon verder naar beneden uit, terwijl de mesh-bovenhelft, het gereedschap en de witgeklede vetereenheid hun gebruikelijke vorm behouden.


https://www.waardefoot.com/